binnen en buiten schilder werken in omveving van deventer apeldoorn zutphenSchilders- en afwerkingsbedrijf Ooms B.V. is een bedrijf met zeer ruime ervaring in het onderhoud van diverse soorten particuliere woonhuizen en gebouwen in de ruime omgeving van Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Wij zijn er trots op dat veel van onze opdrachtgevers steeds weer terugkeren, om hun panden en woningen door ons te laten onderhouden en verfraaien. Wij werken alleen maar met kwalitatief hoogwaardige producten, om ons doel: een zeer fraai eindresultaat, met een hoge duurzaamheid te verkrijgen.

Onze klantenkring bestaat uit : particulieren, adviesbureau’s, architecten, stichtingen, bedrijven, gemeenten, instellingen, aannemers, scholen, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren en woningbouwverenigingen.

Uiteraard zijn wij AF erkend. Dit betekend voor onze opdrachtgevers dat men een kundig en solide partner heeft voor al het glas, behang en schilderwerk in of aan zijn woning of gebouw.

 

Schilders en Afwerkingsbedrijf Ooms B.V. is sinds 1950 één van de kenmerkende schildersbedrijven in Deventer, Apeldoorn, Zutphen en omgeving. Op het gebied van schilderwerk zijn wij de afgelopen zes decennia zeker niet stil blijven staan. Onze schilders worden door middel van scholing regelmatig op de hoogte gehouden van de nieuwste producten en regelgeving.

Op het gebied van schilderwerk is schilders en afwerkingsbedrijf Ooms B.V. al jaren lang een solide partner. Wij zijn er trots op dat veel van onze opdrachtgevers steeds weer terugkeren, om hun panden en woningen te laten onderhouden en verfraaien.

Uiteraard zijn wij AF erkend(àlink naar pagina die daarover gaat en uitlegt wat het precies inhoudt). Dit betekend voor onze opdrachtgevers dat men een kundig en solide partner heeft voor al het glas, behang en schilderwerk in of aan zijn woning of gebouw.

Wij werken alleen maar met kwalitatief hoogwaardige producten, om ons doel: een zeer fraai eindresultaat, met een hoge duurzaamheid te verkrijgen. De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, de materialen en de snelheid van nu. Dit samen zorgt ervoor dat u bij ons verzekerd bent van vakwerk voor een nette prijs.