isolerend_glas_zetten_plaatsen_in_omgeving_van_deventer_apeldoorn_zutphen

Ter verhoging van uw leefcomfort zijn er diverse soorten isolerende beglazing: normaal isolerend glas, HR-, HR+- en HR++-glas, waarbij HR staat voor Hoog Rendement. HR++ geeft de hoogste isolatiewaarde. Wilt u isolerend glas met roeden, ook dat voeren wij voor u uit. Wist u dat isolerend glas ook te leveren is naar model, bijvoorbeeld met een schuine zijde, met een toog of rond? Isolerende beglazing is uiteraard te combineren met gefigureerd of veiligheidsglas. Uiteraard leveren wij ook bijpassende ventilatieroosters.


De besparing op uw energieverbruik:


Ervan uitgaande dat een gemiddelde woning ongeveer 20 m² glas heeft, zal het gebruik van HR++-glas ongeveer 600 m³ gas per jaar besparen in vergelijking met enkel glas. Dat is natuurlijk wel afhankelijk van het stookgedrag en het glasoppervlak. Dit is 200 m³ per jaar meer dan bij gewoon dubbel glas. Bij een gasprijs van 0,67 per m³, bespaart HR++-glas u 400 euro per jaar in vergelijking met enkel glas.

(Bron: Ministerie van VROM, dossier energiebesparing).


U kunt uw wensen over Isolerend glas kenbaar maken door contact met ons op te nemen via de website of door ons te bellen. Onze ervaren medewerkers zullen u voorzien van passend advies.