Binnenschilderwerk is een verfraaiing van uw interieur. Het schilderwerk in uw woonkamer of slaapkamer bepaalt in grote mate de sfeer in deze ruimten.  Wij geven u graag advies bij het bepalen van de juiste kleuren en materialen.

binnenschilderwerk bedrijvenBescherming van uw hout- en muurwerk

Binnenschilderwerk is ook van groot belang voor de juiste bescherming van uw hout- en muurwerk om bijvoorbeeld houtrot te voorkomen. Daarnaast geldt voor kozijnen dat goed binnenschilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk. Zorg er dus altijd voor dat uw schilderwerk binnen van hoge kwaliteit is en met name de glasafdichtingen regelmatig geïnspecteerd wordenn

Voorbeelden van binnenschilderwerk

Tegenwoordig is er qua schilderen een grote diversiteit aan mogelijkheden en technieken die binnen uw woning of kantoor toegepast kunnen worden. Met onze ruime ervaring zijn wij in staat om aan uw specifieke wensen te voldoen. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

  • Sauswerk
  • dekkend schilderwerk
  • lak- en beitswerk
  • behangwerk
  • het plakken van glasvlies/scanbehang
  • Decoratie technieken

binnenschilderwerk particulierenNeem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Kleuradvies voor uw binnenschilderwerk

Kleuren kiezen is vaak een kwestie van overwegen en durven. Bedenk dat u met verf zonder al teveel ingrijpende gevolgen kunt experimenteren. U kunt natuurlijk beter een wand rood schilderen dan kiezen voor een rood bankstel. Daar zit u namelijk veel langer aan vast. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak kunt u kiezen voor harmonieuze kleuren, contrasterende kleuren of voor ton-sur-ton (letterlijk tint op tint: subtiele schakeringen). Twijfelt u over welke kleur verf te kiezen? Aarzel niet om ons te vragen voor een kleuradvies. Met onze reeks van kleurenwaaiers en jarenlange ervaring kunnen we samen met u de keuze bepalen.

Milieuvriendelijke producten

Al onze werkzaamheden binnen uw woonhuis of kantoor doen wij alleen met mens -en milieuvriendelijke producten. Wij maken uitsluitend gebruik van oplosmiddelarme verven (acrylaat verf). Deze verven drogen zeer snel waardoor u minder overlast heeft en u uw woning of bedrijf dus weer sneller kunt betreden.

Bent u op zoek naar een professionele schilder voor al uw binnenschilderwerk? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.