buitenschilderwerk 02Schilders- en Afwerkingsbedrijf Ooms is voor uw het buitenschilderwerk het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatief en duurzaam schilderwerk, waar u jaren plezier van krijgt. Wij hebben ruime ervaring met het schilderen van alle soorten gebouwen. Wat voor vastgoed u ook bezit, wij voeren voor u het onderhoud uit op een duurzame manier zodat u er gegarandeerd jarenlang plezier van heeft.

Onze materialen zijn van de beste kwaliteit en van de laatste technische ontwikkelingen. Hiermee heeft u de  garantie voor het optimale buitenschilderwerk en de grootste mate van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Onderhoud van schilderwerk

Naast het feit dat buitenschilderwerk uw huis of kantoor mooi maakt, is het ook noodzakelijk uw pand te onderhouden. Komt het afbladderen van verf in beeld, ziet u kale of rotte plekken of zijn er openstaande of slechte kitnaden te zien? Dan is een onderhoudsbeurt nodig. Regelmatig onderhoud aan kozijnen en deuren maakt dat ze in de beste staat blijven. Daarmee voorkomt u onnodige extra kosten en blijft de waarde van uw woning of kantoor op het goede niveau.

Onderhoudsabonnement

Al vele jaren maken wij onderhoudsabonnementen voor, wilt u ook nu graag weten wat het onderhoud van uw pand u de komende tien jaar gaat kosten? Wij maken graag een plan voor u! Wij hebben onderhoudsabonnementen waarbij u jaarlijks de gemaakte kosten in rekening gebracht krijgt, maar wij kunnen u ook een abonnement aanbieden waarbij u maandelijks betaald voor uw onderhoud.

Bent u op zoek naar een professionele schilder voor al uw binnenschilderwerk? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.