buitenschilderwerk 01Duurzaam ondernemen krijgt ook binnen de schilderswereld een steeds prominentere plaats . Bij Schilders- en Afwerkingsbedrijf Ooms BV is daar ook sprake van. Wij gebruiken de beste materialen op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid als inbreng voor een duurzame samenleving. Duurzaamheid wordt bereikt door producten te gebruiken die in productie minder milieubelastend zijn zoals de muurverven van Wijzonol, een groot gedeelte van deze muurverven wordt op basis van zetmeel technologie gemaakt in plaats van aardolie producten. Een andere manier om duurzaam te werken is door producten met een lange levensduur te gebruiken. Wij zoeken altijd naar de mogelijkheden om tussen deze twee methodes een goede mix te maken zodat we echt duurzaam kunnen werken.

Duurzaam schilderen en onderhoud

Een belangrijke aandachtspunt voor duurzaam ondernemen met betrekking tot schilderen is zonder enige twijfel het onderhoud aan uw schilderwerk. Wij komen nog met regelmaat in aanraking met klanten die hun schilderwerk niet of niet adequaat genoeg onderhouden. De gevolgen hiervan zijn natuurlijk niet positief. Er is risico op houtrot en afbladderende verflagen geven uw huis of kantoor niet de gewenste uitstraling. Door een gedegen onderhoudsplan overeen te komen met een erkend schildersbedrijf voorkomt u bovengenoemde problemen.

Onderhoudsabonnementen

Met een onderhoudsabonnement bent u verzekerd van degelijk onderhoud aan uw pand, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Schilders en Afwerkingsbedrijf Ooms maakt duurzaam schilderen mogelijk

Bent u op zoek naar een duurzaam schildersbedrijf en vindt u het belangrijk dat bij al uw schilderwerkzaamheden zoveel mogelijk milieuvriendelijke producten worden gebruikt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij streven ernaar om alle schilderwerkzaamheden uit te voeren op een zo duurzaam mogelijke manier. Dit doen wij door gebruik te maken van de juiste materialen in combinatie met het streven naar een perfect eindresultaat voor u als klant. Bent u geïnteresseerd in duurzaam schilderen neem dan eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.