wandafwerking_deventer_apeldoorn_zutphen

Wilt u iets bijzonders op één of meerdere wanden in uw woning of kantoor? Schilders en afwerkingsbedrijf Ooms BV zorgt voor het afwerken van uw wanden en plafonds. De juiste wandafwerking creëert ruimte en sfeer in uw interieur. Op het gebied van wandafwerking verzorgen wij tal van mogelijkheden.  Naast het sauzen van uw wanden met (speciale) muurverven verzorgen wij ook het behangen van wanden met traditioneel behang of met glasweefsel/glasvliesadvies. Wij adviseren u graag welke mogelijkheden passen bij uw interieur en uw budget.

Welke wandafwerking verzorgen wij

Schilders en afwerkingsbedrijf Ooms BV verzorgt zowel de traditionele wandbekleding als ook de nieuwste ontwikkelingen en trends. Wij bieden veel verschillende soorten wandafwerkingen aan zoals:

  • sauzen van wanden en plafonds met (speciale) muurverven
  • behangen van wanden
  • aanbrengen van glasweefsel of glasvlies
  • Decoratietechnieken

wandafwerking_en_behang_deventer_apeldoorn_zutphenSauzen van wanden en plafonds

Wij zijn u graag van dienst met het verven van uw binnenmuren. Naast de traditionele muurverven maken wij ook regelmatig gebruik van speciale verven en technieken zoals krijtverf, kalkverf en andere technieken. Wij komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Zo bepalen wij samen met u de meest geschikte oplossing. Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Wandafwerking met behang

Naast de traditionele manier van behang plakken wordt er tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van glasvliesbehang, glasweefselbehang of renovlies. Deze behangsoorten zijn veel sterker als traditioneel behang en zijn tegenwoordig in verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar. Ze worden ook veelal gebruikt om gebarste of beschadigde muren te behangen om verdere afbraak van bijvoorbeeld stucwerk te voorkomen.

Schilders en afwerkingsbedrijf Ooms BV staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij hechten er dan ook veel waarde aan dat de werkzaamheden die wij uitvoeren het door u gewenste resultaat krijgen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

“Uitgaande van uw persoonlijke wensen en ons advies op maat zorgen wij voor een stukje vakwerk op uw wand!”