winterschilder deventerDoor de steeds verdere ontwikkeling van speciale verven, die veel sneller drogen en uitstekend bestand zijn tegen lage temperaturen in de koudere wintermaanden, is het voor ons als schildersbedrijf mogelijk om uw buitenschilderwerk in de winter te verzorgen. Wij geven u zo de mogelijkheid om uw schilderwerkzaamheden te verspreiden over het gehele jaar. Schilders en afwerkingsbedrijf Ooms BV verzorgt al uw schilderwerk in de winterperiode (Januari tot en met maart) tegen een aantrekkelijk winterschildertarief. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom kiest u voor de winterschilder

Schilders en Afwerkingsbedrijf Ooms Bv wil zijn werkzaamheden graag verspreiden door het hele jaar. Omdat veel mensen wellicht niet weten dat er in de winter volop mogelijkheden zijn om ook buitenschilderwerkzaamheden uit te voeren zijn wij graag bereid om mensen hiervan bewust te maken. U kunt dus verschillende schilderwerkzaamheden in de wintermaanden laten uitvoeren. Naast een aantrekkelijk tarief levert het u nog een aantal voordelen op.

Andere voordelen voor schilderwerkzaamheden in de winter zijn:

  • Het aantrekkelijke BTW tarief van 6% is natuurlijk ook geldig in de wintermaanden
  • Een echte professional voert u schilderwerkzaamheden uit ondanks een lager tarief.
  • Het opleveren van de werkzaamheden zal in veel gevallen sneller zijn dan in de drukke voorjaarsmaanden en zomermaanden. Vaak zijn wij in de gelegenheid om de door uw gewenste werkzaamheden op zeer korte termijn uit te voeren in de wintermaanden.

Schilders en Afwerkingsbedrijf Ooms BV is uw erkende winterschilder

Schilders en Afwerkingsbedrijf Ooms Bv werkt uitsluitend met echte vakmensen die in staat zijn, met de laatst ontwikkelde materialen, alle door uw gewenste schilderwerkzaamheden uit te voeren in de winterperiode. Ons schildersbedrijfwerkt uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn wij aangesloten bij OnderhoudNL. Wilt u de garantie van echte vakmensen en ook nog eens profiteren van een aantrekkelijke korting neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij voeren alle mogelijke schilderwerkzaamheden graag voor u uit in de wintermaanden.